Produktoversikt med priser

Prisliste for rent kjøtt og bearbeidede kjøttprodukter fra Bonden Sylte

PRODUKT alfabetisk
Alle produkter som ikke har boer i navnet, er av gris.
Kr/kg
E= Edelgris
D= Dølagris
Ingen bokstav=lik pris.
MERKNAD
Alle produktene er tilgjengelige så lenge beholdningen rekker, og ut fra hva vi lager til de ulike årstider.

Julemat lages fra oktober–desember. Grillvarer kommer til påske og utover sommeren.
Naturelle stykningsdeler: Kje skjæres i september. Utegris skjæres fra oktober–desember.

Kjølevare før jul, fryst etter jul. Videreforedlede produkter er i hovedsak kjølevare.

Kjølevare ved skjæring, deretter fryses.
Boerkje bog161,–
Boerkje lår, utsolgt foreløpig høst 2020. 230,–
Boerkje nakke196,–
Boerkje rygg184,–
Boerkje side161,–
Boerkje skinn, garva1400,–
Boerkje stykningsdelt, helt og halvt175,–
BogsteikE 120,– D 150,-
GrillbeinE 150,– D 180,-
Grillpølse, familiefavorittE 185,–
Hakkakjøtt 600 g80,– Okt–des. Overskudd fryses.
Hel kamE 170,– D 200,-
Hel/halv gris ferdig oppdelt og vakuumpakketE 108,– D 135,-På bestilling
Hel/halv gris uten oppdelingE 84,– D 115,-På bestilling
IndrefiletE 300,– D 340,-
Julekrydra kraft etter koking av julesylte 500 ml50,–Okt–des. Overskudd fryses.
Julepølser egenprodusert195,–Okt–des. Overskudd fryses.
Julesylte egenprodusert350,–Okt–des. Overskudd fryses.
Knoke, lettsalta. Fin å koke suppe på.100,–
Knoke, usalta80,–
KoteletterE 160,– D 180,-
Kraft usalta kokt på bein 1000 ml80,–
Lettsalta sideflesk, helt stykke 1-2 kgE 160,– D 190,-
Marinert setergris av ytrefiletE 230,– D 280,-Sommer/høstsesong
Medisterfarse med melk140,–Hele året!
MørbradE 130,– D 140,-
NakkekoteletterE 185,– D 220,-
Nakkesteik med beinE 175,– D 200,-
Nakkesteik uten beinE 230,- D 260,-
Pulled pork (nakke krydret og kokt i 8 timer)200,–Ikke i produksjon i 2020.
Røkt baconE 220,– D 260,-
Røkt og kokt seterskinkeE 200,– D 250,-
SkinkesteikE 160,– D 190,-
Sommerkoteletter
(saltet og røkt på bøkeflis)
E 185,– D 220,-Sommersesong.
Spekeskinke ferskt, hel. E 150,– D 200,-
Spekeskinke tørrsaltet, lagret i 1,5-2 årE 610,- D ikke produsert enda
Spekeskinke utbeina og vakumsaltet. Modnet/tørket i 7-12 mndE 580,– D ikke produsert enda
Spekeskinke, tørrsalta og modnet/tørket i 7-12 mndE 550,- D ikke produsert enda.
Syltelabb stkpris E 40,– D 60,-
Timianpølse, middag/grill190,–Ikke i produksjon i 2020.
Tynnribbe -Utsolgt for tynnribbe fra edelgris, noen få igjen av dølagris.E 260,– D 300,-Okt–des. Så langt lageret rekker!
YtrefiletE 210,– D 240,-