Produktoversikt med priser

Prisliste for rent kjøtt og bearbeidede kjøttprodukter fra Bonden Sylte

 

PRODUKTKr/kgMERKNAD
Produktene er tilgjengelige så lenge beholdningen rekker, og ut fra hva vi lager til de ulike årstider.

Julemat lages fra oktober–desember. Grillvarer kommer til påske og utover sommeren.
Naturelle stykningsdeler: Kje skjæres i september. Utegris skjæres fra oktober–desember.

Kjølevare før jul, fryst etter jul. Videreforedlede produkter er i hovedsak kjølevare.

Kjølevare ved skjæring, deretter fryses.
FOREDLEDE PRODUKTER
Julesylte egenprodusert330,–Okt–des. Overskudd fryses.
Julepølser egenprodusert185,–Okt–des. Overskudd fryses.
Hakkakjøtt 600 g75,–
Røkt bacon200,–
Røkt og kokt juleskinke200,–
Lettsalta sideflesk, helt stykke160,–
Salta knoke100,–
Marinert setergris av ytrefilet200,–
Timianpølse, middag/grill190,–
Grillpølse, familiefavoritt185,–
Sommerkoteletter
(saltet og røkt på bøkeflis)
180,–
Pulled pork (nakke krydret og kokt i 8 timer)200,–
Knoke, lettsalta. Fin å koke suppe på.80,–
Medisterfarse (kun på bestilling)120,–
Kraft usalta kokt på bein 600 ml50,–
Julekrydra kraft etter koking av julesylte 400 ml50,–
NATURELLE STYKNINGSDELER
Tynnribbe260,–
Indrefilet290,–
Ytrefilet190,–
Hel kam170,–
Skinkesteik160,–
Nakkesteik med bein170,–
Nakkesteik uten bein220,-
Nakkekoteletter180,–
Bogsteik120,–
Koteletter160,–
Sideflesk usalta150,–
Mørbrad130,–
Grillbein150,–
Knoke80,–
Syltelabb stkpris 40,–
Medisterfarse120,–På bestilling
Spekeskinke hel450,–
Spekeskinke delt550,–
Hel, fersk skinke130,–Kun okt–des.
Hel/halv gris ferdig oppdelt og vakuumpakket104,–På bestilling
Hel/halv gris uten oppdeling 84,–På bestilling
Helt og halvt boerkje173,–
Lår av boergeit230,–
Boer side161,–
Boer nakke196,–
Boer rygg184,–
Boer bog161,–
Boer garva skinn1400,–