Grisekasser

høsten 2020

 

Velg vår vanlige Edelgris eller den nye «gamle» Dølagrisen!

Grisekasse 45–60 kg; stykningsdelene til en halv gris. To grisekasser utgjør en hel gris.

  • 2 tynnribber á 3–4 kg
  • 1 indrefilet
  • 1/2 nakke; delt i 2-3 nakkesteiker eller delt til nakkekoteletter
  • 1/2 kotelettkam; oppdelt i ytrefilet uten bein og/eller delt til koteletter.
  • 1 skinke; hel eller oppdelt i skinkesteiker
  • sideflesk delt i 3–600g biter
  • 1 bog; hel eller delt i 4-5 steiker (leveres med og uten bein)
Vektene er ca pr produkt, totalvekten blir som forespeilet. 

NB! Vi blir enige om ønsket oppdeling ved bestilling. Grisen kan også bestilles uten oppdeling, se pris i oversikten over alle produktene våre under fanen «Bestill kjøtt».

Grisekasse Edelgris

Kr 110/kg,–

Nyhet!

Grisekasse Dølagris

Kr 130/kg,–

Unik gammel griserase

Dølagris er en gammel griserase som var nær å forsvinne fra mangfoldet i Norge. Ildsjeler i Gudbrandsdalen har startet opp igjen avl på denne særpregede rase. Disse grisene kommer fra Kjell Kaurstad og Ole Smidesang i Fåvang. Deres besetning er en av svært få Dølagrisbesetninger i Norge. Kjøttet fra disse grisene er svært marmorert, og det kommer av at de vokser saktere og at de har gått ute nesten hele sitt liv. Så nå har du en unik mulighet til å oppleve dette fantastisk møre og smakfulle kjøttet. Så nå har du mulighet til å ta spranget og fylle fryseren med dette unike kjøttet ved å bestille grisekasse av Dølagris!