Gardsutsalg

på Myrvoll Gard

LørBesøk Bonden Syltes gardsutsalg

Ta deg en tur innom vår sjarmerende, lille gardsbutikk som vi åpnet november 2017. Der finner du gardens ureiste kvalitetskjøtt av utegris og boergeit produsert på lag med naturen.

Åpningstider sommer/høst 2019:

Vi er medlem av Gudbrandsdalsvegen, der alle bedriftene har åpent samme periode om sommeren. I år er det fra 8.07 til 10.08. I og med at vi driver gård med mange gjøremål, kan vi ikke ha åpent alle ukedagene. Vi har derfor åpent fra: Onsdag til fredag kl 10.00 – 16.00. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.

Fra 11.08 og fram til høstferien har vi åpent: Fredag kl 14.00 – 20.00 og lørdag kl. 10.00 til 14.00.

Dersom dere ønsker å komme utenom åpningstidene, er det bare å ta en telefon. Dere får handle dersom vi er tilstede. Om vi ikke er inne i butikken når dere kommer, er vi ikke langt unna. Ring en av oss så kommer vi raskt. 

Gunhild sitt tlf.nr.: 41246084                Ole Asmund sitt tlf.nr.: 99045225

 

I gardsutsalget kan vi også friste med:

  • Økologisk te, saft, krydder, eddiker m.m.
  • Varer fra Gudbrandsdalsmat og andre lokale produsenter.
  • Skinn av boerkje og ursau.
  • Tekstiler, såper m.m fra Fåvang.
  • Resirkulerte ullprodukter (pledd, varmeflaske, picnicteppe).

Hvorfor unne deg kjøtt fra Bonde Syltes utegris?

  • Rent, sunt og smakfullt kjøtt. Et naturlig, aktivt liv uten stress gir høy kvalitet som kjennes på smaken. Gir mørt, saftig og mørkere kjøtt.
  • Rikt på proteiner og gode fettsyrer. Både rene, magre og fettmarmorerte stykningsdeler. Utegriskjøtt er godt egnet som «steinalderkost».
  • Mange bruksområder: Svinaktig godt til marinering, grilling, steking, gryte- og suppekjøtt, til farser og ikke minst til spekemat i alle varianter. Vi vil utnytte hele slaktet.
  • Glade dyr med krøll på halen. Utegrisene får frisk luft og bruker sine medfødte instinkter til å grave, løpe, spise, rulle seg i søla og hvile seg i halmsenga i sitt lune husværet.
  • Ressursvennlig produksjon. Ved å utnytte lokale overskuddsprodukter fra Tine meieri, lokale mikrobryggeri og miljøfôr bidrar Kvitfjellgrisen til lokal gjenvinning.  Grisene «pløyer» opp jorda før såing og hjelper Bonden Sylte med jordarbeidet!

 Grisene og geitene har et naturlig liv, og vi får den beste råvaren. 

Til seters

– for å gjøre seg feit!